Seven Solutions yrityksenä


Seven Solution on aloittanut toimintansa 1.4.2010. Yritys on perustettu palvelemaan pieniä- ja keskisuuria yrityksiä. Perustajalla on 5 vuoden kokemus IT laitteiden- ja palveluiden myynnistä ja käyttöönotosta johtavan laitevalmistajan palveluksessa sekä 10 vuoden kokemus ohjelmistotuotanton eri tehtävistä.


Syy perustaa oma yritys tuli kavereiden pyynnöstä. Pystyin auttamaan heitä laitteiden hankinnassa ja tehokkaassa käytössä, johon kuuluu kustannustehokas laitteiden ja ohjelmistojen valinta, hankinta sekä asennus.


Tänä päivänä, kumppanien kanssa, autan yrityksiä kuinka hankkia ja ottaa tehokkaasti käyttöön uusimmat laitteet, ohjelmistot, SaaS ratkaisut ja käytännöt, joihin kuuluu: Scrum, SAFe, ServiceNow, Cloud ja muut.


Viime vuosina päätoimena olen tehnyt kotisivuja jotka toimii isolla näytöllä ja kännykällä hyvin ja sujuvasti. Tämä on tärkeää jokaiselle yritykselle. Google optimointi, liikenteen suojaus, pienet muutokset, päivitykset ja raportit kuuluvat palvelun hintaan. Ei piilokuluja.